Årets team!

Halla! 

Vi er to jenter som i år går på Hald internasjonale senter som ligger i Mandal. Hald er en fagskole i tverrkulturell forståelse og internasjonalt arbeid med fokus på praksis i utlandet. Vi skal tilbringe 6 måneder i Kenya, hvor vi vil arbeide gjennom organisasjonen Laget (NKSS). 

Her vil vi ha ulike arbeidsoppgaver, blant annet å hjelpe til på et barnehjem, arbeide i Mathare-slummen og å drive Lags-arbeid på universiteter. Dette ser vi virkelig fram til, og tror det vil by på mange ulike utfordringer.  

Meeeen du lurer kanskje på hvem vi er? Let us tell u. 

43557786_1934296423540352_4508681982430937088_n.jpg

Teamm8 nr 1 er Rebekka aka Njoki som er hennes kenyanske navn. Njoki betyr den som har vendt tilbake og det navnet har Rebekka fått fordi hun tidligere har vært i Kenya. 

Rebekka(19 blir 20 den 14.okt!!!) kommer fra Mandal. Denne sørlandsjenta bor i det 6. sydligste bebodde huset i hele Norge! Selv om hun har blaude konsonante er hun overraskende kul. Rebekka er på sitt andre friår og gikk i fjor på Sagavoll fhs hvor hun gikk på reiselinja Safari som hun da reiste til blant annet Kenya med.  

Om du leser et velskrevet og formelt innlegg på denne bloggen, er det 100% garanti at det er Rebekkas verk. (ps: du trenger ikke å ha høye forventinger til gode blogginnlegg) Ikke bare har hun gode skiriveegenskaper, men er også sabla hyggelig, varm og snill og sist men ikke minst har hun en sangstemme av gull som kan fremme tårer.

Funfact: Rebekka har klippet litt av øyenvippene hennes da hun var liten - de var visst for lange :-/ 


image3-3.jpeg

Teamm8 nr 2 er Anna aka Cherono som betyr, hold dere fast, den som er født når geitene kommer hjem. Selv om hun Ikke er en geit og synes betydningen av navnet er litt merkelig er det tydlligvis et veldig fint og bra navn i Kenya. (får vi håpe)

Anna (20 år) er også på sitt andre friår og gikk Global safari ved Sunnmøre fhs. Hun er en moroklump uten like, og sprer mye positiv energi rundt seg. Chereno elsker søtsaker og ironi, og kan til tider være ganske så sta. Denne Oslo-jenta er behagelig å være rundt, selv om du kan risikere at hun kan gjøre deg svært flau. Noe hun synes er ekstremt gøy er å lære seg kleine setninger på swahili og fortelle dem videre til swahili-snakkende personer på skolen for å sjekke reaksjonene deres.

Om du leser et køddent, ikkeseriøst/ikke velformulert innlegg som også kan være veldig lite gjennomtenkt, så er det Anna som står bak. Som datter av norsklærer, må hun skuffe med sine skriveegenskaper. (ps: kan hende det blir produsert et ok blogginnlegg også)

Funfact: Alt med henne er fun. 

 

Her er vi, årets team, med Ancent og Caleb, årets hald-elever fra Kenya.