Introduksjon

DSC01547.JPG


Raquel (19) er en jordnær gladlaks fra Grimstad! Hun har allerede røtter fra Bogota og gleder seg svært mye til å bli bedre kjent med både landet og arbeidet hun skal drive med. Raquel skal bo i Bogota under oppholdet og skal jobbe med UCU sitt arbeid i hovedstaten. Raquel gleder seg veldig til å lære spansk, spise god mat og få venner for livet.

Instagram: raquelbirkeland

DSC01543.JPG

Alette (20) er ei aktiv og engasjert jente fra Stavanger! Hun skal, sammen med Elena, være en del av det første teamet som sendes til Armenia (vest for Bogota), for å jobbe med det nyoppstartede UCU-arbeidet der! Alette gleder seg masse til å lære spansk og håper det blir måneder fylt av mye musikk, dans, glede og god mat!

Instagram: toalette

DSC01633.JPG

Elena (20) er en energifull livsnyter oppvokst på Sola! Elena skal også til Armenia, for å jobbe med UCU der. Hun studerte spansk i fjor og har derfor en fordel på kommunikasjonsområdet. Det skal Alette og Raquel nyte godt av den første tiden. Elena har mye av den latinske kulturen godt plantet i hjertet, og gleder seg til å oppleve mat, dans og sist men ikke minst se Jesus i praksis!

Instagram: elenita2222

 

Vi håper dere vil følge oss på reisen!

Merk:

Vi reiser ut som representanter for NKSS, Norec (tidligere Fredskorpset), og Hald Internasjonale Senter. På denne bloggen ønsker vi å fremstille et ærlig bilde av våre opplevelser, og vi står derfor selv ansvarlige for det som blir delt her, og kan ikke garantere at alt vi deler står i tråd med samarbeidsorganisasjonenes tanker og verdier.