Armenia, Quindio

Endelig har vi, Elena og Alette, ankommet byen vi skal tilbringe mesteparten av oppholdet vårt i. Armenia er en «liten» by ca. 8-10 timer unna Bogotá med bil. Byen har ca. like mange innbyggere som Bergen, og ligger på rundt 1500 moh. Her skal vi bo sammen med et ektepar vi allerede har blitt veldig glade i etter de to første ukene.

 

IMG_7386.JPG

Her sa vi hadet til våre venner i Bogotá i tro på at vi om to timer skulle plante beina i Armenia. Slik gikk det ikke.

IMG_7390.JPG

Flyet vårt ble 50min forsinket og nådde dermed Armenia flyplass etter at flyplassen hadde stengt. Dette resulterte i at flyet måtte snu og vi fikk en gratis natt på hotell. 

IMG_7400.JPG

Dagen etter nådde vi endelig Armenia og ble hentet på flyplassen av vår kjære kontaktperson Eliza (på bilde nedenfor sammen med Elena).

IMG_7501.JPG
IMG_7417.JPG

På denne tiden av året er det regntid i Armenia og det fuktige, varme klimaet skaper gode forhold for mugg.

IMG_7419.JPG

Heldigvis er vi løsningsorienterte og vasket ned hele rommet med klor på en kveld. 

IMG_7430.JPG
IMG_7427.JPG

Vi har allerede blitt introdusert til nesten hele UCU-Armenia-familien og begynner å få oss flere skikkelig gode venner her. Vi har til og med fått vært med på dåpen til en av dem. Stor stas! UCU Armenia er virkelig en flott og sammensveiset gjeng!  

IMG_7462.JPG

Allerede den første uka vi var her startet vi opp UCDU (Unidad Cristiana Deportivo Universitaria), vår colombianske versjon av KRIK, med stor suksess! Vi er stolte! 

IMG_7528.JPG

Vi gleder oss masse til å tilbringe mer tid sammen med denne herlige gjengen!